Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Wasalam ngaropéa

Wasalam ngaropéa

Kategori produk tina Wasalam ngaropéa, kami pabrik husus ti Cina, Konci Wasuh, Washer cinyusu suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Serangga Terpécong R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Aluminium Cangkuang Washer

Washers nyebarkeun beban pengikat na hiji permukaan sareng ogé tiasa dianggo salaku spacers, cinyusu, shims, atanapi alat ngonci. Sababaraha gaya mesin cuci béda pas rupa-rupa kaperluan aplikasi sareng instalasi. Kami gaduh mesin basuh kontersunk sareng mesin basuh datar.Kami ngorbankeun diri pikeun ngahontal mesin basuh aluminium anu kualitasna luhur. Éta panyawat idéal pikeun seueur aplikasi dina aeroangkasa, maritim, sareng pertahanan - kusabab kakuatan ringan sareng daya tahan. Éta ogé tahan pisan kana kakisan, sahingga di gunakeun dina lingkung aluminium anu rapuh.6061-T6 aluminium sareng mesin basuh aluminium 7075-T6 tiasa didamel.Persersing aluminium, mesin basuh nilon ogé pohara populér sarta sayogi. Pelayan logam sanés tiasa disesuaikan. numutkeun anjeun ogé kiriman?




Daptar Produk Patali