Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Ngaropéa Screws > Kedher Damper Screw

Kedher Damper Screw

Kategori produk tina Kedher Damper Screw, kami pabrik husus ti Cina, Kedher Damper Screw , Tukang Bérokan Karét Damper suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Getaran Karet Damper Sareng Screw R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Kedher Damper Screw suppliers

Screws damper screws dijieun tina screws baja sareng staniless baja, anu tiasa ngirangan geter sareng sambel sora bagian-bagian anu butut. Matel kanggo screws damper geter awéwé sareng kedok damper awéwé ngageter awéwé anu sayogi. Screws damper M3 - M12 nyaéta ukuran anu populer kami, khususna screws damper M3x8mm D8H8 V / V sareng screws damper M3x8mm D8H8 V / D. Upami anjeun henteu ningali screws anu anjeun peryogikeun dina katalog kami, mangga kirimkeun kami RFQ kalayan spésifikasi anjeun. Sakur patarosan, punten wartosan kami gratis.
Daptar Produk Patali