Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Tube Serat Karbon Jeung Clamp > Tube Clamp

Tube Clamp

Kategori produk tina Tube Clamp, kami pabrik husus ti Cina, Clamp Tube Round, Tube Campuran baja suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Tube Clamps Stainless Steel R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Tube Clamp suppliers

Pikeun majelis tabung serat karbon sareng kits, urang ngarancang sareng ngahasilkeun clamp aluminium kanggo tabung serat karbon. Éta dijieun tina bahan alumunium sareng plastik 6061-T6. Duanana populér. Ukuran standar kami nyaéta 12mm, 16mm, 20mm, 22mm, 25mm, 30mm. Clamp tube buleud, clamping octagonal, clamp moveable jsb aya. Upami anjeun peryogi ukuran, bahan atanapi bentuk sanésna, urang tiasa ngeureunkeunana pikeun anjeun saluyu pikeun sarat anjeun. Punten kirimkeun kami RFQ kalayan spésifikasi anjeun upami anjeun kedah ngarobih aranjeunna. Kami tiasa ngahasilkeun atanapi ngarobih aranjeunna pikeun nyayogikeun kabutuhan unik anjeun.
Daptar Produk Patali