Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Ngaropéa Screws > Titan Ikeng

Titan Ikeng

Kategori produk tina Titan Ikeng, kami pabrik husus ti Cina, Titanium Screw Aloi, Titan Ikeng suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Wewarna Titanium Screws R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Titan Ikeng suppliers

Screws Titanium ogé populér pisan kusabab beurat hampangna sareng kakuatan anu kuat. Éta langkung kuat tibatan screws bahan aluminium. Tapi warnana henteu warni sapertos calung aluminium kumargi gaduh ciri bahan titanium. Ukuran, jinisna sareng warna titanium screws tiasa disayogikeun. Bagéan titanium CNC ngaropéa tiasa disayogikeun ogé dumasar kana gambar sareng syarat anjeun. Upami anjeun peryogi palayanan packing khusus kalebet kotak bungkusan khusus, éta ogé lumayan pikeun urang. Sakur patarosan atanapi pamenta, punten gratis pikeun ngahubungi kami.
Daptar Produk Patali