Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Ngaropéa Screws > Screws baja

Screws baja

Kategori produk tina Screws baja, kami pabrik husus ti Cina, Baja Threw Screw, Baja Baja Jambul Set suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Baja Dek Kayu Dengdek R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Screws baja suppliers

Screws baja kami ogé kuat sareng dianggo dina industri sareng drone dll. Upami warnana henteu warni sapertos ogé aluminium calakan. Kami sering nawiskeun hideung, pérak, sareng baja warna Zip-plated. Béda ukuran sareng jinis baja screws henteu teratur. Tukang panci Philip, tombol sirah screws, topi cap sénsor, ngawut-awut countersunk sareng sateuacana jinis kami anu populer. Bagéan baja CNC ngaropéa ogé ditawarkeun. Upami anjeun peryogi palayanan packing khusus kalebet kotak bungkusan khusus, éta ogé lumayan pikeun urang. Sakur patarosan atanapi pamenta, punten gratis pikeun ngahubungi kami.
Daptar Produk Patali