Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Kacangan Khusus > Hexagon Gula

Hexagon Gula

Kategori produk tina Hexagon Gula, kami pabrik husus ti Cina, Hexagon Gula, Baja Rumput suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Baja Gelas Nyukur R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Hexagon Gula suppliers

Kacang baja gaduh benang mesin internal anu dipasang sareng mesin benang sareng skru benang. Kacang baja kuat pisan sareng kacang konci Flange, Flange kacangan konci serrated, kacang ngunci diri, hex kacangan jsb anu jinis kami populer. Béda sareng kelir anu tiasa ngaropéa. Ukuran anu paling populer nyaéta ukuran M3, M4 sareng M5. Upami anjeun peryogi ukuran anu sanés, urang ogé tiasa ngahasilkeun aranjeunna pikeun anjeun. Upami anjeun peryogi palayanan packing khusus kalebet kotak bungkusan khusus, éta ogé lumayan pikeun urang. Sakur patarosan atanapi pamenta, punten gratis pikeun ngahubungi kami.
Daptar Produk Patali