Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Ngarobih standoffs

Ngarobih standoffs

Kategori produk tina Ngarobih standoffs, kami pabrik husus ti Cina, Staf baja Stainless, Baja Hex Standoff suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Kaca Standass Kuningan R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Gelombang Standoff Aluminium

Tambih deui

Nylon Standoff

Pendirian, kadang disebut spacers kusabab fungsina anu dikawulaana, dianggo dina tanda sareng pidangan industri pikeun nyetél tampilan anu dipasang pikeun ngajantenkeun aranjeunna nangtung.6061-T6 sareng 7075-T6 alumunium sayogi sayogi. Diulas dina lebet, ageung panjang, tiasa dianggo dina Drone, RC control, Airplane, DIY Toys ogé. Dihade ku jalma-jalma di saalam dunya.
Hardware diwangun sahenteuna tina skru atanapi hangar bolt sareng sering jangkar anu khusus pikeun bahan dimana anjeun dipasang éta.Stanoffs nawiskeun drone langkung rohangan pikeun nempatkeun asesoris sanés, sapertos kaméra.
Kondisi buatan aluminium anu biasana dipungut tina aluminium kelas pesawat, anu anodisasi kanggo salas satin lemes pikeun katingal profésional, sareng dirancang supados gampang pikeun ngajaga atanapi beresih.
Salian ti standoffs aluminium, urang gaduh standoffs nilon sareng produk anu sanésna batur.Custom ogé sayogi.
Daptar Produk Patali