Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Ngaropéa Screws > Baja Stainless Steel

Baja Stainless Steel

Kategori produk tina Baja Stainless Steel, kami pabrik husus ti Cina, Screws Steel Stainless, Stainless Steel Tapping Screw suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Timer Ngecas Diri R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Baja Stainless Steel suppliers

Screws baja karét ogé kuat pisan. Tapi warnana henteu warni sapertos skrét aluminium.Kami nyinggung nawiskeun hideung, pérak sareng camouflange color.Zinc-plated ok pikeun urang. Screws baja kami sering dilakukeun tina 304 bahan stainless steel. Upami anjeun peryogi jenis sanés stainless steel sanés anu sanés, anjeun ogé tiasa ngahubungi kami. Beda ukuran, jinis sareng kelir tiasa diteruskeun. Bagéan stainless steel CNC ngaropéa tiasa ditawarkeun ogé. Upami anjeun peryogi palayanan packing khusus kalebet kotak bungkusan khusus, éta ogé lumayan pikeun urang. Sakur patarosan atanapi pamenta, punten gratis pikeun ngahubungi kami.
Daptar Produk Patali