Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Kacangan Khusus > Baja Rumput Jupuk

Baja Rumput Jupuk

Kategori produk tina Baja Rumput Jupuk, kami pabrik husus ti Cina, Baja Rumput Jupuk, Steel Knurled Kacang Réténét suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Sangkar Cage Keluli Nangka R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Baja Rumput Jupuk suppliers

Kacang stainless steel pohara kuat sareng stainless steel Flange lock nuts, stainless steel Flange serrated lock nuts, stainless steel self-nuts lock, stainless steel hex nuts etc. is our popular type. Urang sering nganggo 304 bahan stainless steel pikeun ngahasilkeun kacangan stainless steel. Upami anjeun peryogi bahan sanés, punten ngahubungi kami sacara bébas. Rupa-rupa ukuran sareng warna tiasa ngaropéa numutkeun gambar atanapi sarat anjeun. Ukuran anu paling populer nyaéta ukuran M3, M4 sareng M5. Upami anjeun peryogi ukuran anu sanés, urang ogé tiasa ngahasilkeun aranjeunna pikeun anjeun.
Daptar Produk Patali