Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Wasalam ngaropéa > Nylon Washer

Nylon Washer

Kategori produk tina Nylon Washer, kami pabrik husus ti Cina, Nylon Washer, Nylon Taktak Jalan Raya suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Penuduhan Nylon Panas R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Nylon Washer suppliers

Salian 6061-T6 tukang basuh aluminium sareng mesin basuh aluminium 7075-T6, tukang pencuci nilon ogé populer di pasar. Mesin basuh nilon dianggo dina rangkaean aplikasi ku rupa-rupa sipat anu dipidangkeun ku sanyawa plastik. Plastik nyaéta bahan murah, bahan serbaguna pikeun tukang cuci, sareng mangrupikeun bahan anu paling umum. Bentuk anu paling kénging nyaéta tukang cuci nilon datar. Upami anjeun peryogi palayanan packing khusus pikeun tukang basuh nilon kalebet kotak bungkusan khusus, éta ogé lumayan pikeun urang. Sakur patarosan atanapi pamenta, punten gratis pikeun ngahubungi kami.
Daptar Produk Patali