Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Ngarobih standoffs > Nylon Standoff

Nylon Standoff

Kategori produk tina Nylon Standoff, kami pabrik husus ti Cina, Nylon Standoff, Hex Nylon Standoff suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Nilon Standoff R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Nylon Standoff suppliers

Karat nilon dijieun tina bahan nilon. Bentuk standar nyaéta standoffs nilon sareng standoffs nilon. Hex nylon nilon langkung populer. Warna hideung langkung umum, tapi warna bodas ogé ok upami anjeun peryogi. Urang ngagaduhan seueur jinis ukuran di saham. Ku kituna sakali diperyogikeun, urang tiasa ngintunkeun aranjeunna pas. Duanana kalebet standlons nilon awéwé sareng bikang kanggo standoff nylon awéwé. Éta idéal pikeun dipasang antara papan circuit PCB sareng papan mane. Yakin, pikeun papasangan, screws nilon sareng kacang nilon sayogi.
Daptar Produk Patali