Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Kacangan Khusus

Kacangan Khusus

Kategori produk tina Kacangan Khusus, kami pabrik husus ti Cina, Kacang Buleud, Kacang Stainless steel suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Kacang héksagonal R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Baja Rumput Jupuk

Tambih deui

Hexagon Gula

Tambih deui

Nylon Hexagon Nut

Kacang ngagaduhan benang mesin internal, kanggo dianggo nganggo mesin benang bolts sareng skru. Urang gaduh Pilihan anu ageung tina bahan nuts.Different sareng bahan type.Aluminum anu béda, bahan baja stainless, bahan baja, bahan titanium jsb. Anu disayogikeun. Kacang konci Flange, Flange kacangan konci kacangan, kacang ngunci diri, hex kacangan jsb anu kami jinisna.Anyai ukuran sareng warna anu tiasa ngaropéa. Upami anjeun henteu ningali kacang anu diperyogikeun dina katalog kami, mangga kirimkeun kami RFQ kalayan spésifikasi anjeun. Kami tiasa ngahasilkeun atanapi ngarobih aranjeunna pikeun nyayogikeun kabutuhan unik anjeun kaasup warna anodised.
Daptar Produk Patali