Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Tube Serat Karbon Jeung Clamp > Kaca Serat Tube

Kaca Serat Tube

Kategori produk tina Kaca Serat Tube, kami pabrik husus ti Cina, Kaca Serat Tube, Hideung tabung G10 suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Pemanasan Kaca Serat-Tinggi R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Kaca Serat Tube suppliers

Tabung serat kaca mangrupikeun tabung tinggi tina tabung serat karbon. Nanging, éta paling murah milih tabung serat karbon anu pinuh, tabung karbon, tabung G10.


Tabung serat kaca dibentuk ku serat kaca impregnating sareng solidified dina unit polimérisasina kalayan laju anu luhur sareng pemanasan listrik.

Kusabab tina rupa-rupa résin anu dianggo, aya orat poliéster, FRP époksi sareng FRP fenolik. Cai mibanda ciri-ciri cahaya sareng susah, susah, non konduktif, kakuatan mékanis anu tinggi, anti sepuh, résistansi suhu anu luhur, résistansi korosi sareng saterasna.

Tube Fiberglass parantos diaplikasi sacara lega di seueur lapangan, sapertos minyak, listrik, industri kimia, pengolaman, pangabutuh cai sareng saluran pembuatan, perawatan limbah pabrik, pembuangan cai laut, transportasi gas sareng sanésna.



Daptar Produk Patali