Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Lambaran Serat Karbon > Lembar Serat G10 Kaca

Lembar Serat G10 Kaca

Kategori produk tina Lembar Serat G10 Kaca, kami pabrik husus ti Cina, Piring Serat G10 Kaca, Lembar Serat G10 Kaca suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Lempar Fiberglass G10 R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Lembar Serat G10 Kaca suppliers

G-10 FR-4 mangrupikeun serat serat industri komposit laminate anu diwangun tina bahan lawon génétika anu terus-terusan nganggo bél résin epoksi. Lembar Serat G10 Kaca gaduh kakuatan mékanis anu luhurna, sipat leungitna diéléktrik anu saé, sareng sipat kakuatan listrik anu saé, garing sareng garing. Ukuran standar gelas serat kaca G10 urang nyaéta 400x500mm. Nalika ngaropéa Lembar Serat G10 Kaca ok pikeun kami. Di sagigireun lambaran serat G10 kaca, urang tiasa nawiskeun CNC G10 kaca serat motong sareng gambar anjeun. Rupa-rupa ketebalan sayogi ogé. Lembar serat g10 ogé kasohor dina bahan lambar serat karbon.
Daptar Produk Patali