Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Tube Serat Karbon Jeung Clamp > Pita Serat Karbon

Pita Serat Karbon

Kategori produk tina Pita Serat Karbon, kami pabrik husus ti Cina, Tiub Serat Karbon, Tabung Serat Karbon suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Kotak Serat Karat Serat Karbon R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Pita Serat Karbon suppliers

Tabung serat karbon full pisan hampang sareng kuat.

Aranjeunna sering dianggo dina Aviation, Drone, DIY jsb.

Tabung populer kami dibungkus tabung buleud serat serat karbon sareng tabung galak. Liang pangeboran, slotting sareng percetakan logo tiasa disayogikeun.

Pikeun rapat, kami nawiskeun clampes aluminium.

Éta diwangun tina 6061-T6 aluminium material.If upami anjeun peryogi bahan sanés, éta ogé sayogi.

Urang ngagaduhan rupa-rupa ukuran, punten parios bagan di handap ieu.

carbon fiber tube

Daptar Produk Patali