Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Lambaran Serat Karbon > 3K Lembar Serat Karbon 2mm Botol Buka
3K Lembar Serat Karbon 2mm Botol Buka
3K Lembar Serat Karbon 2mm Botol Buka
  • 3K Lembar Serat Karbon 2mm Botol Buka
  • 3K Lembar Serat Karbon 2mm Botol Buka

3K Lembar Serat Karbon 2mm Botol Buka

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 15 Poé
ngahubungan Kiwari

Info dasar

Model No.: HC

Color: Black And White

Product: Carbon Fiber Plate

Shape: Carbon Fiber Sheet Plate Panel Board

Material: 100% Carbon Fiber

Dimensions: 0.5-10mm Thickness

Application: Aerospace Industry

Description: High Performance Carbon Fiber

Adhesive: Epoxy Resin

Size: 400*500mm Carbon Fiber Sheet

Finish: Glossy/ Matte/ Color Carbon Fiber Plate

Additional Info

bungkusan: CARTON / AS RÉSAN KAJAWA

kakuwatan keur ngasilkeun: 1000 pcs per week

merek: hobbycarbon

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: guangdong

Kamampuhan suplai: sufficient

Kode HS: 9006919900

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

3K Lembar Serat Karbon 2mm Botol Buka

Pikeun lambar serat karbon lengkep 3K, khususna lambaran serat karbon 2.0mm , pas pisan pikeun kotak kabuka karbon.

Upami aya pls anu pikaresepeun sumangga gratis.

Urang bakal ngalakukeun anu sanés pikeun ngadukung.


Sepi serat karbon lengkep , Lambaran Kaca Karbon , Lembar Serat G10 Gelas sadayana di saham.

3K twill matte panas di stok, tiasa ngadukung dikirimkeun dina waktos 1-3 dinten.

3K Carbon Fiber Plates

Carbon Sheet 2mm

2mm Carbon Bottle Openner

carbon fiber sheets 4.0mm

FAQ

S: 1. Dupi abdi tiasa nampi conto conto?
A: Leres, kami ngabagéakeun conto conto pikeun nguji sareng mariksa kualitas. Sampingan campuran tiasa ditampi.
P: 2. Naon waktos nuju?
A: Sample peryogi 1-3 dinten, produksi massal peryogi 10-15 dinten, ogé dumasar kana volume polah.
S: 3. Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ?
A: MOQ kami mangrupikeun 200pcs kanggo bahan atah formal sareng bagian ngolah.
Q: 4. Naha anjeun tiasa nampi angkatan campuran produk béda?
A: Leres, kami ngadukung produk borong anu béda-beda, henteu aya wates bahan baku sareng bagian mékanis, sareng spésifikasi warna, jsb
P: 5. Kumaha anjeun ngintunkeun barang sareng sabaraha lami waktuna sumping?
A: Urang biasana dikirim ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Biasana nyandak 3 dinten dugi.

Categories produk : Lambaran Serat Karbon > Lambaran Serat Karbon

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. She Chengen
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali