Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Lambaran Serat Karbon > Lembar Serat Karat 3K piring roti 2mm
Lembar Serat Karat 3K piring roti 2mm
  • Lembar Serat Karat 3K piring roti 2mm

Lembar Serat Karat 3K piring roti 2mm

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 15 Poé
ngahubungan Kiwari

Info dasar

Model No.: 2.0x400x500mm

Shape: Carbon Fiber Plate, Carbon Fiber Sheet Plate Panel Board

Raw Materials: Pitch-Based Carbon Fiber

Performance: High-Strength Type

State: Filament

Mechanical Property: High-Performance Type

Color: Black And White

Product: Carbon Fiber Plate

Material: 100% Carbon Fiber

Dimensions: 0.5-10mm Thickness

Application: Aerospace Industry

Description: High Performance Carbon Fiber

Adhesive: Epoxy Resin

Size: 400*500mm Carbon Fiber Sheet

Finish: Glossy/ Matte/ Color Carbon Fiber Plate

Additional Info

bungkusan: CARTON / AS RÉSAN KAJAWA

kakuwatan keur ngasilkeun: 1000 pcs per week

merek: hobbycarbon

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: guangdong

Kamampuhan suplai: sufficient

Kode HS: 9006919900

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

3K Lembar Serat Karbon 2mm Botol Buka

Pikeun lambar serat karbon lengkep 3K, khususna lambaran serat karbon 2.0mm, pas pisan pikeun kotak kabuka karbon.

Upami aya pls anu pikaresepeun sumangga gratis.

Urang bakal ngalakukeun anu sanés pikeun ngadukung.


3K twill matte panas di stok, tiasa ngadukung dikirimkeun dina waktos 1-3 dinten.

matte carbon fiber sheet

all 3k layer carbon fiber sheet

twill matte carbon fiber sheet

carbon fiber sheets 4.0mm





Rincian Packing

Aluminum Washers M3


Pangiriman detais

635240969033806626

Palayanan kami

* Gambar, poto sareng conto disambut.
* Urang tiasa ngahasilkeun produk sakumaha sarat pikeun anjeun atanapi conto. Khusus pikeun anjeun sorangan.
* Punten wartosan kami kalayan bébas upami aya patarosan.
* Kami ngarepkeun gaduh kerjasama anu saé sareng anjeun.
* Wilujeng sumping di Hobi Karbon!

FAQ

S: 1. Dupi abdi tiasa nampi conto conto?
A: Leres, kami ngabagéakeun conto conto pikeun nguji sareng mariksa kualitas. Sampingan campuran tiasa ditampi.
P: 2. Naon waktos nuju?
A: Sample peryogi 1-3 dinten, produksi massal peryogi 10-15 dinten, ogé dumasar kana volume polah.
S: 3. Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ?
A: MOQ kami mangrupikeun 200pcs kanggo bahan atah formal sareng bagian ngolah.
Q: 4. Naha anjeun tiasa nampi angkatan campuran produk béda?
A: Leres, kami ngadukung produk borong anu béda-beda, henteu aya wates bahan baku sareng bagian mékanis, sareng spésifikasi warna, jsb
P: 5. Kumaha anjeun ngintunkeun barang sareng sabaraha lami waktuna sumping?
A: Urang biasana dikirim ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Biasana nyandak 3 dinten dugi.

Categories produk : Lambaran Serat Karbon > Lambaran Serat Karbon

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. She Chengen
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali