Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Lambaran Serat Karbon > 3k Plain Matte Foam Karat Serat Karbon
3k Plain Matte Foam Karat Serat Karbon
3k Plain Matte Foam Karat Serat Karbon
3k Plain Matte Foam Karat Serat Karbon
3k Plain Matte Foam Karat Serat Karbon
3k Plain Matte Foam Karat Serat Karbon
  • 3k Plain Matte Foam Karat Serat Karbon
  • 3k Plain Matte Foam Karat Serat Karbon
  • 3k Plain Matte Foam Karat Serat Karbon
  • 3k Plain Matte Foam Karat Serat Karbon
  • 3k Plain Matte Foam Karat Serat Karbon

3k Plain Matte Foam Karat Serat Karbon

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 15 Poé
ngahubungan Kiwari

Info dasar

Model No.: 5.0x500x600mm

Shape: Carbon Fiber Plate, Carbon Fiber Sheet Plate Panel Board

Raw Materials: Pitch-Based Carbon Fiber

Performance: High-Strength Type

State: Filament

Mechanical Property: High-Performance Type

Color: Black And White

Product: Carbon Fiber Plate

Material: 100% Carbon Fiber

Dimensions: 0.5-10mm Thickness

Application: Aerospace Industry

Description: High Performance Carbon Fiber

Adhesive: Epoxy Resin

Size: 400*500mm Carbon Fiber Sheet

Finish: Glossy/ Matte/ Color Carbon Fiber Plate

Additional Info

bungkusan: CARTON / AS RÉSAN KAJAWA

kakuwatan keur ngasilkeun: 1000 pcs per week

merek: hobbycarbon

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: guangdong

Kamampuhan suplai: sufficient

Kode HS: 9006919900

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

3k Plain Matte Foam Karat Serat Karbon

Lembar serat karbon busa langkung énténgan sareng langkung kuat.

Urang ngalakukeun stok busa bodas sareng serat serat karbon kalayan permukaan matte 3K polos. Sandwich plate serat karbon ngagaduhan tanggapan anu saé ti para nasabah.

Plate Plate Matte Plate Matte atanapi Plate Matte Plate , Foam atanapi Sandwich Carbon Serat Frame beuki seueur dianggo pikeun pigura fpv.

Foam Carbon Sheet

Carbon Fiber Guitar Frame

Carbon Mountain Bike

Carbon Fiber Glasses





Rincian Packing

Aluminum Washers M3


Pangiriman detais

635240969033806626

Palayanan kami

* Gambar, poto sareng conto disambut.
* Urang tiasa ngahasilkeun produk sakumaha sarat pikeun anjeun atanapi conto. Khusus pikeun anjeun sorangan.
* Punten wartosan kami kalayan bébas upami aya patarosan.
* Kami ngarepkeun gaduh kerjasama anu saé sareng anjeun.
* Wilujeng sumping di Hobi Karbon!

FAQ

S: 1. Dupi abdi tiasa nampi conto conto?
A: Leres, kami ngabagéakeun conto conto pikeun nguji sareng mariksa kualitas. Sampingan campuran tiasa ditampi.
P: 2. Naon waktos nuju?
A: Sample peryogi 1-3 dinten, produksi massal peryogi 10-15 dinten, ogé dumasar kana volume polah.
S: 3. Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ?
A: MOQ kami mangrupikeun 200pcs kanggo bahan atah formal sareng bagian ngolah.
Q: 4. Naha anjeun tiasa nampi angkatan campuran produk béda?
A: Leres, kami ngadukung produk borong anu béda-béda, henteu aya wates bahan baku sareng bagian mékanis, sareng spésifikasi warna, jsb
P: 5. Kumaha anjeun ngintunkeun barang sareng sabaraha lami waktuna sumping?
A: Urang biasana dikirim ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Biasana nyandak 3 dinten dugi.

Categories produk : Lambaran Serat Karbon > Lambaran Serat Karbon

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. She Chengen
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali