Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Lambaran Serat Karbon > 2,5x250x400mm X pigura serat lambar serat karbon
2,5x250x400mm X pigura serat lambar serat karbon
2,5x250x400mm X pigura serat lambar serat karbon
2,5x250x400mm X pigura serat lambar serat karbon
  • 2,5x250x400mm X pigura serat lambar serat karbon
  • 2,5x250x400mm X pigura serat lambar serat karbon
  • 2,5x250x400mm X pigura serat lambar serat karbon

2,5x250x400mm X pigura serat lambar serat karbon

    Harga hijian: USD 33.3 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 15 Poé
ngahubungan Kiwari

Info dasar

Model No.: HC

Shape: Carbon Fiber Plate, Carbon Fiber Sheet Plate Panel Board

Raw Materials: Pitch-Based Carbon Fiber

Performance: High-Strength Type

State: Filament

Mechanical Property: High-Performance Type

Color: Black

Product: Carbon Fiber Plate

Size: 400*500mm 500*600mm Carbon Fiber Sheet

Finish: Glossy/ Matte Carbon Fiber Plate

Material: 100% Carbon Fiber

Dimensions: 0.5-10mm Thickness

Application: Aerospace Industry

Description: High Performance Carbon Fiber

Adhesive: Epoxy Resin

Additional Info

bungkusan: CARTON / AS RÉSAN KAJAWA

kakuwatan keur ngasilkeun: 1000 pcs per week

merek: hobbycarbon

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: guangdong

Kamampuhan suplai: sufficient

Kode HS: 9006919900

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

2,5x250x400mm X pigura serat lambar serat karbon

2.5x250x400mm X pigura Lambar serat karbon Leungeun nyaéta lingkungan, ringan, lebu, awét, anti korosi, kaku kalayan kakuatan anu langkung tinggi & konduktivitas alus teuing, halus sareng jelas jelas dina permukaan. 2.5x250x400mm X pigura Lambar serat karbon Leungeun dilakukeun kalayan téhnik filing penggulungan, ngagulung bungkus atanapi kaedah mangkokrusion. Upami anjeun peryogi kerangka 2.5x250x400mm X pigura serat lambar serat karbon, ulah hilap ngahubungan kami.

Panjelasan Produk

Item No.:HCF030
Bahan: 100% lambar pelat serat karbon anu lengkep
Ukuran: 400x250x2.5mm
Bukaan: 3K twill matte
Rengse: matte atanapi herang dina dua sisi, twill atanapi ninun polos
Saham: twill matte 0.5-10.0mm piring serat karbon murni dina saham
Palayanan: OEM & ODM, Pencipta Logo, CNC Aluminium Cutting, Cnc Karat Serat Karbon

3k twill matte carbon fiber plate3k twill matte carbon fiber platescarbon fiber plate framecarbon fiber sheet frame 002Carbon fiber tube&platecarbon fiber tube 001carbon fiber tubealuminum hardware set

sheet carbon fiber 01warehouse carbon fiber

Émbaran pengiriman

635240969033806626

Palayanan kami

* Gambar, poto sareng conto disambut.
* Urang tiasa ngahasilkeun produk sakumaha sarat pikeun anjeun atanapi conto. Khusus pikeun anjeun sorangan.
* Punten wartosan kami kalayan bébas upami aya patarosan.
* Kami ngarepkeun gaduh kerjasama anu saé sareng anjeun.
* Wilujeng sumping di Hobi Karbon!

FAQ

S: 1. Dupi abdi tiasa nampi conto conto?
A: Leres, kami ngabagéakeun conto conto pikeun nguji sareng mariksa kualitas. Sampingan campuran tiasa ditampi.
P: 2. Naon waktos nuju?
A: Sample peryogi 1-3 dinten, produksi massal peryogi 10-15 dinten, ogé dumasar kana volume polah.
S: 3. Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ?
A: MOQ kami mangrupikeun 200pcs kanggo bahan atah formal sareng bagian ngolah.
Q: 4. Naha anjeun tiasa nampi angkatan campuran produk béda?
A: Leres, kami ngadukung produk borong anu béda-beda, henteu aya wates bahan baku sareng bagian mékanis, sareng spésifikasi warna, jsb
P: 5. Kumaha anjeun ngintunkeun barang sareng sabaraha lami waktuna sumping?
A: Urang biasana dikirim ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Biasana nyandak 3 dinten dugi.

Categories produk : Lambaran Serat Karbon > Lambaran Serat Karbon

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. She Chengen
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali