Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Lambaran Serat Karbon > UAV 1.0x250x400mm ditenun lambaran serat karbon pinuh
UAV 1.0x250x400mm ditenun lambaran serat karbon pinuh
UAV 1.0x250x400mm ditenun lambaran serat karbon pinuh
UAV 1.0x250x400mm ditenun lambaran serat karbon pinuh
  • UAV 1.0x250x400mm ditenun lambaran serat karbon pinuh
  • UAV 1.0x250x400mm ditenun lambaran serat karbon pinuh
  • UAV 1.0x250x400mm ditenun lambaran serat karbon pinuh

UAV 1.0x250x400mm ditenun lambaran serat karbon pinuh

    Harga hijian: USD 24.3 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 15 Poé
ngahubungan Kiwari

Info dasar

Model No.: HCF027

Shape: Carbon Fiber Plate, Carbon Fiber Sheet Plate Panel Board

Raw Materials: Pitch-Based Carbon Fiber

Performance: High-Strength Type

State: Filament

Mechanical Property: High-Performance Type

Color: Black

Product: Carbon Fiber Plate

Size: 400*500mm 500*600mm Carbon Fiber Sheet

Finish: Glossy/ Matte Carbon Fiber Plate

Material: 100% Carbon Fiber

Dimensions: 0.5-10mm Thickness

Application: Aerospace Industry

Description: High Performance Carbon Fiber

Adhesive: Epoxy Resin

Additional Info

bungkusan: CARTON / AS RÉSAN KAJAWA

kakuwatan keur ngasilkeun: 1000 pcs per week

merek: hobbycarbon

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: guangdong

Kamampuhan suplai: sufficient

Kode HS: 9006919900

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

UAV 1.0x250x400mm ditenun lambaran serat karbon pinuh


1.0x250x400mm UAV dienun produk lambaran serat karbon pinuh: serat karbon bertulang bertulang lambar sehala, prosés cetakan nyaéta serat karbon impregnated damar saatos pangubaran dina kapang sareng berterusan.

1.0x250x400mm UAV ditenun lambaran serat karbon anu seueur dianggo dina sagala jinis aksesoris logam, barang kulit, peni, notebook, perhiasan, prabotan sareng hiasan permukaan sanésna. Sagala kabutuh UAV 1.0x250x400mm UAV anyaman pinuh serat serat disambut.

Cnc Karat Serat Karéta, Cnc Drone Frames, Cnc Karat Serat Karbon, Cnc Cutting Parts Service.logo Percetakan sareng Cnc Cutting Service.

3k twill matte carbon fiber plate

Palayanan kami

* Gambar, poto sareng conto disambut.
* Urang tiasa ngahasilkeun produk sakumaha sarat pikeun anjeun atanapi conto. Khusus pikeun anjeun sorangan.
* Punten wartosan kami kalayan bébas upami aya patarosan.
* Kami ngarepkeun gaduh kerjasama anu saé sareng anjeun.
* Wilujeng sumping di Hobi Karbon!

FAQ

S: 1. Dupi abdi tiasa nampi conto conto?
A: Leres, kami ngabagéakeun conto conto pikeun nguji sareng mariksa kualitas. Sampingan campuran tiasa ditampi.
P: 2. Naon waktos nuju?
A: Sample peryogi 1-3 dinten, produksi massal peryogi 10-15 dinten, ogé dumasar kana volume polah.
S: 3. Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ?
A: MOQ kami mangrupikeun 200pcs kanggo bahan atah formal sareng bagian ngolah.
Q: 4. Naha anjeun tiasa nampi angkatan campuran produk béda?
A: Leres, kami ngadukung produk borong anu béda-béda, henteu aya wates bahan baku sareng bagian mékanis, sareng spésifikasi warna, jsb
P: 5. Kumaha anjeun ngintunkeun barang sareng sabaraha lami waktuna sumping?
A: Urang biasana dikirim ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Biasana nyandak 3 dinten dugi.

Categories produk : Lambaran Serat Karbon > Lambaran Serat Karbon

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. She Chengen
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali