Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Lambaran Serat Karbon > 5.0x400x500mm Lebar Aplikasi ditenjang sepré serat karbon
5.0x400x500mm Lebar Aplikasi ditenjang sepré serat karbon
5.0x400x500mm Lebar Aplikasi ditenjang sepré serat karbon
5.0x400x500mm Lebar Aplikasi ditenjang sepré serat karbon
  • 5.0x400x500mm Lebar Aplikasi ditenjang sepré serat karbon
  • 5.0x400x500mm Lebar Aplikasi ditenjang sepré serat karbon
  • 5.0x400x500mm Lebar Aplikasi ditenjang sepré serat karbon

5.0x400x500mm Lebar Aplikasi ditenjang sepré serat karbon

    Harga hijian: USD 133 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 15 Poé
ngahubungan Kiwari

Info dasar

Model No.: HCF012

Shape: Carbon Fiber Plate, Carbon Fiber Plate, Carbon Fiber Sheet

Raw Materials: Pitch-Based Carbon Fiber

Performance: High-Strength Type, High-Strength Type

State: Filament, Chopped Fiber

Mechanical Property: High-Performance Type, High-Performance Type

RAW MATERIALS: Viscose-Based Carbon Fibre

Product: Carbon Fiber Plate

Size: 400*500mm 500*600mm Carbon Fiber Sheet

Finish: Glossy/ Matte Carbon Fiber Plate

Material: 100% Carbon Fiber

Dimensions: 0.5-10mm Thickness

Additional Info

bungkusan: CARTON / AS RÉSAN KAJAWA

kakuwatan keur ngasilkeun: 1000 pcs per week

merek: hobbycarbon

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: guangdong

Kamampuhan suplai: sufficient

Kode HS: 9006919900

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Jasa motong cdc 5.0x400x500mm pikeun lambaran serat karbon

Kami prondi yén aplikasi Luaran 5.0x400x500mm urang anu ditenun lambar serat karbon anu dipaké dina UAV, mobil RC, koleksi méwah, korsi roda, gitar sareng Olahraga. Ngeunaan struktur 5.0x400x500mm Aplikasi Leutik anu ditenun lambar serat karbon , tiasa dilakukeun kana serat karbon murni atanapi serat serat kaca kalayan permukaan serat karbon, ketebalan antara 0.2mm dugi 50mm, ketebalan sareng ukuran anu ukuranana aya. Naon waé Aplikasi anu lega pikeun 5.0x400x500mm Lapisan serat karbon serat, hubungi kuring gratis.



Panjelasan Produk

Item No.:HCF012
Bahan: 100% lambar pelat serat karbon anu lengkep
Ukuran: 400x500x5.0mm
Bukaan: 3K twill matte
Rengse: matte atanapi herang dina dua sisi, twill atanapi ninun polos
Saham: twill matte 0.5-10.0mm piring serat karbon murni dina saham
Palayanan: OEM & ODM, Jasa jasa Logo, Logo Creater, CNC Cutting Service Sareng Percetakan Logo

3k twill matte carbon fiber plate3k twill matte carbon fiber platescarbon fiber plate framecarbon fiber sheet frame 002Carbon fiber tube&platecarbon fiber tube 001carbon fiber tubealuminum hardware set

sheet carbon fiber 01warehouse carbon fiber

Émbaran pengiriman

635240969033806626

Palayanan kami

* Gambar, poto sareng conto disambut.
* Urang tiasa ngahasilkeun produk sakumaha sarat pikeun anjeun atanapi conto. Khusus pikeun anjeun sorangan.
* Punten wartosan kami kalayan bébas upami aya patarosan.
* Kami ngarepkeun gaduh kerjasama anu saé sareng anjeun.
* Wilujeng sumping di Hobi Karbon!

FAQ

S: 1. Dupi abdi tiasa nampi conto conto?
A: Leres, kami ngabagéakeun conto conto pikeun nguji sareng mariksa kualitas. Sampingan campuran tiasa ditampi.
P: 2. Naon waktos nuju?
A: Sample peryogi 1-3 dinten, produksi massal peryogi 10-15 dinten, ogé dumasar kana volume polah.
S: 3. Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ?
A: MOQ kami mangrupikeun 200pcs kanggo bahan atah formal sareng bagian ngolah.
Q: 4. Naha anjeun tiasa nampi angkatan campuran produk béda?
A: Leres, kami ngadukung produk borong anu béda-beda, henteu aya wates bahan baku sareng bagian mékanis, sareng spésifikasi warna, jsb
P: 5. Kumaha anjeun ngintunkeun barang sareng sabaraha lami waktuna sumping?
A: Urang biasana dikirim ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Biasana nyandak 3 dinten dugi.

Categories produk : Lambaran Serat Karbon > Lambaran Serat Karbon

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. She Chengen
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali