Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Lambaran Serat Karbon > Lembar Serat Karibia Dibeukteuk Ukuran ka Ukuran
Lembar Serat Karibia Dibeukteuk Ukuran ka Ukuran
Lembar Serat Karibia Dibeukteuk Ukuran ka Ukuran
Lembar Serat Karibia Dibeukteuk Ukuran ka Ukuran
  • Lembar Serat Karibia Dibeukteuk Ukuran ka Ukuran
  • Lembar Serat Karibia Dibeukteuk Ukuran ka Ukuran
  • Lembar Serat Karibia Dibeukteuk Ukuran ka Ukuran

Lembar Serat Karibia Dibeukteuk Ukuran ka Ukuran

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Mnt. pesenan: 30 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 15 Poé
ngahubungan Kiwari

Info dasar

Model No.: 1.0x400x500mm

Shape: Carbon Fiber Plate, Carbon Fiber Plate, Carbon Fiber Sheet

Raw Materials: Pitch-Based Carbon Fiber

Performance: High-Strength Type, High-Strength Type

State: Filament, Chopped Fiber

Mechanical Property: High-Performance Type, High-Performance Type

RAW MATERIALS: Viscose-Based Carbon Fibre

Product: Carbon Fiber Plate

Size: 400*500mm 500*600mm Carbon Fiber Sheet

Finish: Glossy/ Matte Carbon Fiber Plate

Material: 100% Carbon Fiber

Dimensions: 0.5-10mm Thickness

Additional Info

bungkusan: CARTON / AS RÉSAN KAJAWA

kakuwatan keur ngasilkeun: 1000 pcs per week

merek: hobbycarbon

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: guangdong

Kamampuhan suplai: sufficient

Kode HS: 9006919900

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Lembar Serat Karibia Nyusun Motong Ka Ukuran

Jasa motong cnc 1.0x400x500mm pikeun lambaran serat drone mawa kakuatan tegangan anu beurat beurat, anu seueur dianggo pikeun modél hélikopter sareng pasar hobi. Ngeunaan struktur lambaran serat karbon, jasa motong cnc 1.0x400x500mm pikeun lambaran serat drone tiasa dilakukeun kana serat karbon murni atanapi inti serat kaca sareng permukaan serat karbon, ketebalan antara 0.2mm dugi 50mm, ketebalan sareng ukuran anu sayogi. Upami anjeun peryogi naon waé Jasa motong cnc 1.0x400x500mm pikeun lambaran serat drone karbon, hubungi kuring gratis.


Lembar serat karbon nyata kami tina 0.3-10mm ngadukung ngadukung motong kana ukuran anu peryogi.

Pls rumaos bébas hayu urang terangkeun paménta anjeun.

Panjelasan Produk

Item No.:HCF004
Bahan: 100% lambar pelat serat karbon anu lengkep
Ukuran: 400x500x1.0mm
Bukaan: 3K twill matte
Rengse: matte atanapi herang dina dua sisi, twill atanapi ninun polos
Saham: twill matte 0.5-10.0mm piring serat karbon murni dina saham
Palayanan: OEM & ODM, Layanan Pamotongan CNC Sareng Percetakan Logo, jasa Logo, Logo Pencipta

3k twill matte carbon fiber plate3k twill matte carbon fiber platescarbon fiber plate framecarbon fiber sheet frame 002Carbon fiber tube&platecarbon fiber tube 001carbon fiber tubealuminum hardware set

sheet carbon fiber 01warehouse carbon fiber

Émbaran pengiriman

635240969033806626

Palayanan kami

* Gambar, poto sareng conto disambut.
* Urang tiasa ngahasilkeun produk sakumaha sarat pikeun anjeun atanapi conto. Khusus pikeun anjeun sorangan.
* Punten wartosan kami kalayan bébas upami aya patarosan.
* Kami ngarepkeun gaduh kerjasama anu saé sareng anjeun.
* Wilujeng sumping di Hobi Karbon!

FAQ

S: 1. Dupi abdi tiasa nampi conto conto?
A: Leres, kami ngabagéakeun conto conto pikeun nguji sareng mariksa kualitas. Sampingan campuran tiasa ditampi.
P: 2. Naon waktos nuju?
A: Sample peryogi 1-3 dinten, produksi massal peryogi 10-15 dinten, ogé dumasar kana volume polah.
S: 3. Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ?
A: MOQ kami mangrupikeun 200pcs kanggo bahan atah formal sareng bagian ngolah.
Q: 4. Naha anjeun tiasa nampi angkatan campuran produk béda?
A: Leres, kami ngadukung produk borong anu béda-beda, henteu aya wates bahan baku sareng bagian mékanis, sareng spésifikasi warna, jsb
P: 5. Kumaha anjeun ngintunkeun barang sareng sabaraha lami waktuna sumping?
A: Urang biasana dikirim ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Biasana nyandak 3 dinten dugi.

Categories produk : Lambaran Serat Karbon > Lambaran Serat Karbon

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. She Chengen
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali