Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Lambaran Serat Karbon > 2.0x400x500mm keretas Serat Karbon Karbon pikeun CNC Cutting
2.0x400x500mm keretas Serat Karbon Karbon pikeun CNC Cutting
2.0x400x500mm keretas Serat Karbon Karbon pikeun CNC Cutting
2.0x400x500mm keretas Serat Karbon Karbon pikeun CNC Cutting
  • 2.0x400x500mm keretas Serat Karbon Karbon pikeun CNC Cutting
  • 2.0x400x500mm keretas Serat Karbon Karbon pikeun CNC Cutting
  • 2.0x400x500mm keretas Serat Karbon Karbon pikeun CNC Cutting

2.0x400x500mm keretas Serat Karbon Karbon pikeun CNC Cutting

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé
ngahubungan Kiwari

Info dasar

Model No.: HCF006

Shape: Carbon Fiber Plate, Carbon Fiber Sheet Plate Panel Board

Raw Materials: Viscose-Based Carbon Fibre

Performance: High-Strength Type

State: Chopped Fiber

Mechanical Property: High-Performance Type

Product: Carbon Fiber Plate

Color: Black

Finish: Glossy/ Matte Carbon Fiber Plate

Material:: 100% Carbon Fiber

Dimensions:: 0.5-10mm Thickness

Application: Aerospace Industry

Description: High Performance Carbon Fiber

Adhesive: Epoxy Resin

Size: 400*500mm 500*600mm Carbon Fiber Sheet

Additional Info

bungkusan: kantong plastik sareng kotak karton

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000piecs/month

merek: hobbycarbon

kandaraan: Air

Tempat Asal: cina

Kamampuhan suplai: 10000piecs/month

Kode HS: 9006919900

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk


Pigura Serat Karbon Serat 2.0x400x500mm pikeun CNC Cutting


Ieu lambaran serat karbon murni, lambaran Serat Karbon Serat Karangan 2.0x400x500mm pikeun CNC Cutting paling populér pikeun bahan serat karbon. Duanana tingkat 0/90 sareng 0/45 / -45 / 90 derajat (Quasi-isotropic) sayogi sayogi. Kusabab beurat hampang, it2.0x400x500mm keretas Serat Karbon Karbon pikeun CNC Cutting janten populer pisan di drone, UVA, FPV market, sareng janten seueur deui aplikasi ayeuna.

Lembar Serat Karbon Karat , Serat Kaca Karbon , Lembar Serat Kaca G10 sadayana di stok.

Sakur patarosan ngeunaan motong CNC atanapi pls OEM pls gratis hubungi kami.

Panjelasan Produk

Item No .: HCF006
Bahan: 100% piring serat / serat karbon pinuh
Ukuran: 400x500x2.0mm
Bukaan: 3K twill matte
Rengse: matte atanapi herang dina dua sisi, twill atanapi ninun polos
Saham: twill matte 0.5-10.0mm piring serat karbon murni dina saham
Palayanan: OEM & ODM, Layanan Pamotongan CNC Sareng Percetakan Logo, jasa Logo, Logo Pencipta


Kauntungannana:
Kami ngagaduhan tim insinyur profésional pikeun panalungtikan éta.
Boga kuantitas anu cukup dina pengiriman, pengiriman gancang.
Ngajantenkeun pigura anjeun langkung profésional sareng langkung kuat.
Pesenan langkung ageung gaduh diskon langkung seueur pikeun konsumén urang.




3k twill matte carbon fiber platecarbon fiber plate framecarbon fiber sheet X frameCarbon fiber tube&platecarbon fiber tubealuminum hardware setsheet carbon fiber 01warehouse carbon fiber



Émbaran pengiriman

Urang kedah langkung gancang kanggo ekspres, pengiriman barang gancang kalayan harga anu saé
Biasana DHL anu pangsaéna
Fedex / UPS / TNT henteu kunanaon






Categories produk : Lambaran Serat Karbon > Lambaran Serat Karbon

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. She Chengen
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali