Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Lambaran Serat Karbon > Lembar Serat Karangan 4.0x400x500mm
Lembar Serat Karangan 4.0x400x500mm
Lembar Serat Karangan 4.0x400x500mm
Lembar Serat Karangan 4.0x400x500mm
  • Lembar Serat Karangan 4.0x400x500mm
  • Lembar Serat Karangan 4.0x400x500mm
  • Lembar Serat Karangan 4.0x400x500mm

Lembar Serat Karangan 4.0x400x500mm

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé
ngahubungan Kiwari

Info dasar

Model No.: HC

Shape: Carbon Fiber Plate, Carbon Fiber Sheet Plate Panel Board

Raw Materials: Viscose-Based Carbon Fibre

Performance: High-Strength Type

State: Chopped Fiber

Mechanical Property: High-Performance Type

Product: Carbon Fiber Plate

Color: Black

Size: 400*500mm 500*600mm Carbon Fiber Sheet

Finish: Glossy/ Matte Carbon Fiber Plate

Material:: 100% Carbon Fiber

Dimensions:: 0.5-10mm Thickness

Application: Aerospace Industry

Description: High Performance Carbon Fiber

Adhesive: Epoxy Resin

Additional Info

bungkusan: kantong plastik sareng kotak karton

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000piecs/month

merek: hobbycarbon

kandaraan: Air

Tempat Asal: cina

Kamampuhan suplai: 10000piecs/month

Kode HS: 9006919900

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Lembar Serat Karangan 4.0x400x500mm


4.0x400x500mm Carbon Serat Lembar X Frames nyaéta lingkungan, ringan, lebu, awet, anti kakisan, kaku ku kakuatan anu sangat tinggi & konduktivitas alus teuing, halus sareng jelas dina permukaan. Produk Serat Serat Karbon Karangan 4.0x400x500mm didamel ku téhnik filing penggulungan, metode bungkus atanapi mangkokrusion. Sagala peryogi 4.0x400x500mm Carbon Fiber Sheets X Frames, hubungi kami kalawan bébas.

Kami 4 .0mm Lembar Serat Karbon ngalaksanakeun pamutahiran teknis cocog pikeun Kotak Serat Karbon Karbon X.

CNC motong atanapi jasa OEM tina lambar serat karbon lengkep , lambaran kaca karbon , lambaran G10 Kaca Serat , pls rumaos ngémutan ka kami.


Panjelasan Produk

Item No .: HCF006
Bahan: 100% piring serat / serat karbon pinuh
Ukuran: 400x500x4.0mm
Bukaan: 3K twill matte
Rengse: matte atanapi herang dina dua sisi, twill atanapi ninun polos
Saham: twill matte 0.5-10.0mm piring serat karbon murni dina saham
Palayanan: OEM & ODM sareng CNC, Hardwares




carbon fiber sheet 5carbon fiber sheet frame 002








Categories produk : Lambaran Serat Karbon > Lambaran Serat Karbon

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. She Chengen
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali