Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Lambaran Serat Karbon > Kasarangan Serat Serat Karbon 3.0x400x500mm pikeun Drone RC
Kasarangan Serat Serat Karbon 3.0x400x500mm pikeun Drone RC
Kasarangan Serat Serat Karbon 3.0x400x500mm pikeun Drone RC
Kasarangan Serat Serat Karbon 3.0x400x500mm pikeun Drone RC
  • Kasarangan Serat Serat Karbon 3.0x400x500mm pikeun Drone RC
  • Kasarangan Serat Serat Karbon 3.0x400x500mm pikeun Drone RC
  • Kasarangan Serat Serat Karbon 3.0x400x500mm pikeun Drone RC

Kasarangan Serat Serat Karbon 3.0x400x500mm pikeun Drone RC

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé
ngahubungan Kiwari

Info dasar

Model No.: HCF008

Shape: Carbon Fiber Plate, Carbon Fiber Sheet Plate Panel Board

Raw Materials: Viscose-Based Carbon Fibre

Performance: High-Strength Type

State: Chopped Fiber

Mechanical Property: High-Performance Type

Product: Carbon Fiber Plate

Color: Black

Size: 400*500mm 500*600mm Carbon Fiber Sheet

Finish: Glossy/ Matte Carbon Fiber Plate

Material:: 100% Carbon Fiber

Dimensions:: 0.5-10mm Thickness

Application: Aerospace Industry

Description: High Performance Carbon Fiber

Adhesive: Epoxy Resin

Additional Info

bungkusan: kantong plastik sareng kotak karton

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000piecs/month

merek: hobbycarbon

kandaraan: Air

Tempat Asal: cina

Kamampuhan suplai: 10000piecs/month

Kode HS: 9006919900

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Pigura Serat Karbon Serat 3.0x400x500mm pikeun CNC Cutting

Kami 3.0x400x500mm Karet Serat Serat Karbon pikeun Drone RC gaduh permukaan matte twill matte 3K anu saé. Pelat serat 1k, 1.5k, 3k ogé ok, anu didasarkeun kana ukuran standar anjeun. Ukuran standar anjeun nyaéta 200x250mm, 200x300mm, 250x400mm, 400x500mm sareng 500x600mm.Nanging ukuran anu didamel khusus pikeun kami. Upami anjeun ngagaduhan perkawis ketebalan sareng ukuran 3.0x400x500mm Carbon Fiber Sheet Frame for Drone RC , punten kirimkeun ka RFQ kami, kami bakal nyobian anu paling hadé pikeun ngadukung anjeun.


Panjelasan Produk


Item No.:HCF008
Bahan: 100% piring serat / serat karbon pinuh
Ukuran: 400x500x3.0mm
Bukaan: 3K twill matte
Rengse: matte atanapi herang dina dua sisi, twill atanapi ninun polos
Saham: twill matte 0.5-10.0mm piring serat karbon murni dina saham

Palayanan: OEM & ODM sareng CNC, Hardwares

Lembar Serat Karbon Kami 3.0x400x500mm seueur di stok, Lembar Karbon pikeun Drone RC .

Sakur patarosan ngeunaan Lembaran Serat Karbon Karat , lambaran kaca karbon sareng lambaran serat G10 , pls rumaos ngahubungi kami.


3k twill matte carbon fiber platecarbon fiber plate framewarp carbon fiber sheetcarbon fiber sheet frame 002Carbon fiber tube&plate25mm warp tubecarbon fiber tubesheet carbon fiber 01aluminum hardware setwarehouse carbon fiber

Kauntungannana:
Kami ngagaduhan tim insinyur profésional pikeun panalungtikan éta.
Boga kuantitas anu cukup dina pengiriman, pengiriman gancang.
Ngajantenkeun pigura anjeun langkung profésional sareng langkung kuat.
Pesenan langkung ageung gaduh diskon langkung seueur pikeun konsumén urang.




Émbaran pengiriman

Urang kedah langkung gancang kanggo ekspres, pengiriman barang gancang kalayan harga anu saé
Biasana DHL anu pangsaéna
Fedex / UPS / TNT henteu kunanaon

Categories produk : Lambaran Serat Karbon > Lambaran Serat Karbon

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. She Chengen
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali