Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Lambaran Serat Karbon > 3K Lembar Serat Karibat beurat
3K Lembar Serat Karibat beurat
3K Lembar Serat Karibat beurat
3K Lembar Serat Karibat beurat
3K Lembar Serat Karibat beurat
  • 3K Lembar Serat Karibat beurat
  • 3K Lembar Serat Karibat beurat
  • 3K Lembar Serat Karibat beurat
  • 3K Lembar Serat Karibat beurat

3K Lembar Serat Karibat beurat

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Bag/Bags
    Waktos pangiriman: 15 Poé
ngahubungan Kiwari

Info dasar

Model No.: HCF038

Shape: Carbon Fiber Plate

Raw Materials: Viscose-Based Carbon Fibre

Performance: High-Strength Type

State: Filament

Mechanical Property: High-Performance Type

Product Type: Carbon Fiber Fabric

Material: 100% Carbon Fiber

Feature: Light Strong

Size: 500*600mm 400*500mm 200*250mm Customize

Weave: Twill/Plain

Surface: Glossy/Matte/Dull Polish

Thickness: 0.3mm-7mm Customize

Color: Black

Application: Aerospace Industry

Place Of Origin: Guangdong,China (Mainland)

Additional Info

bungkusan: CARTON / AS RÉSAN KAJAWA

kakuwatan keur ngasilkeun: 1000 pcs per week

merek: hobbycarbon

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: guangdong

Kamampuhan suplai: sufficient

Kode HS: 9006919900

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk


3K Lembar Serat Karibat beurat

Lembar serat karbon mangrupikeun produk énggal-énggal lingkungan anyar dina abad ka, didamel tina bahan serat karbon sareng damar epoksi. Karajinan kasebut nyieun préparasi ku kaen sareng epoksi, teras nganggo kapang pikeun ngawangun. Custom Cnc Karbon Serat Serat ieu déwasa dianggo dina drone DIY, seueur lambaran pesenan pelanggan sareng meunteun éta di tempat kami. Kami daék ngabantosan sepré, sareng tiasa nyayogikeun jasa motong anu kualitasna tinggi, upami anjeun ngagaduhan peryogi Lembar Serat Karibia Cnc, hubungi kami sacara bébas.

Papan Serat Karbon kami, ngadukung lembar Lapisan 3K , upami anjeun peryogi 1K, 2K, 6K, 12K pls gratis pikeun ngahubungi kami.

Janten seueur konsumén milih lambaran karbon kami kumargi aranjeunna Karasa Berat Karbon na langkung kuat.

Kacuali Kawang Serat Serat Karbon , Lembar Kaca Karbon sareng lambaran serat g10 sadaya di stock.


Panjelasan Produk

Item No.:HCF038
Bahan: 100% lambar pelat serat karbon anu lengkep
Ukuran: 400x500x4.0mm
Bukaan: 3K twill matte
Rengse: matte atanapi herang dina dua sisi, twill atanapi ninun polos
Saham: twill matte 0.5-10.0mm piring serat karbon murni dina saham
Palayanan: OEM & ODM sareng CNC, Hardwares

3k twill matte carbon fiber plate3k twill matte carbon fiber platescarbon fiber plate framecarbon fiber sheet frame 002Carbon fiber tube&platecarbon fiber tube 001carbon fiber tubealuminum hardware set

sheet carbon fiber 01warehouse carbon fiber

Émbaran pengiriman

635240969033806626

Palayanan kami

* Gambar, poto sareng conto disambut.
* Urang tiasa ngahasilkeun produk sakumaha sarat pikeun anjeun atanapi conto. Khusus pikeun anjeun sorangan.
* Punten wartosan kami kalayan bébas upami aya patarosan.
* Kami ngarepkeun gaduh kerjasama anu saé sareng anjeun.
* Wilujeng sumping di Hobi Karbon!

FAQ

S: 1. Dupi abdi tiasa nampi conto conto?
A: Leres, kami ngabagéakeun conto conto pikeun nguji sareng mariksa kualitas. Sampingan campuran tiasa ditampi.
P: 2. Naon waktos nuju?
A: Sample peryogi 1-3 dinten, produksi massal peryogi 10-15 dinten, ogé dumasar kana volume polah.
S: 3. Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ?
A: MOQ kami mangrupikeun 200pcs kanggo bahan atah formal sareng bagian ngolah.
Q: 4. Naha anjeun tiasa nampi angkatan campuran produk béda?
A: Leres, kami ngadukung produk borong anu béda-beda, henteu aya wates bahan baku sareng bagian mékanis, sareng spésifikasi warna, jsb
P: 5. Kumaha anjeun ngintunkeun barang sareng sabaraha lami waktuna sumping?
A: Urang biasana dikirim ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Biasana nyandak 3 dinten dugi.


Categories produk : Lambaran Serat Karbon > Lambaran Serat Karbon

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. She Chengen
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali