Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Lambaran Serat Karbon > Lambaran Serat Karbon

Lambaran Serat Karbon

Kategori produk tina Lambaran Serat Karbon, kami pabrik husus ti Cina, Lembar Serat Karbon, Lempar Serat Karat suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Lambaran Serat Karbon R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Lambaran Serat Karbon suppliers

Ieu lembar serat karbon anu lengkep, anu paling kasohor dina bahan serat serat karbon.Both 0/90 darajat sareng 0/45 / -45 / 90 derajat (Quasi-isotropic) perenah serat karbon anu sayogi sayogi. 1k, 1.5k, 3k serat serat karbon pinuh ogé ok, anu didasarkeun kana ukuran standar anjeun. Ukuran standar anjeun nyaéta 200x250mm, 200x300mm, 250x400mm, 400x500mm sareng 500x600mm.Nanging ukuran anu didamel khusus pikeun kami.

Pelat serat karbon rutin diwangun ti

Bahan Outer: 2x2 Twill Serat Karbon Orbit
Bahan Batin: 0/90 (Balanced) Preparat Serat Karbon Unidirectional
Luas Rengse: Matte / herang, twill / polos

Piring tiasa dipotong sareng nyitak macem-macem logo numutkeun gambar atanapi conto anjeun
Daptar Produk Patali