Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > Taros Kami
kontak Supplier
She Chengen

Ms. She Chengen

Manager

Chat Now!
ngahubungan Kiwari
Rincian kontak
  • Tel:86-0755-89886256
  • fax:86-0755-89886256
  • Hapé:+8618927460800
  • email:info@hobbycarbon.com
  • alamat:3rd floor, 108#, Zhangbei Road, Longcheng Street, Longgang, Shenzhen, Guangdong
  • Nagara / Region:China
  • pos:518000
  • Wechat:
    HC20171128
    WechatQRCode
kontak Supplier
May

Ms. May

Manager

Chat Now!
ngahubungan Kiwari
Rincian kontak
Email pikeun supplier ieu
  • Ms. She Chengen
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali