Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Lambaran Serat Karbon > Lambaran Kaca Karbon

Lambaran Kaca Karbon

Kategori produk tina Lambaran Kaca Karbon, kami pabrik husus ti Cina, Lambaran Kaca Karbon, Kaca Karbon Mid Mid suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Lambaran Kaca Karbon Laminasi R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Lambaran Kaca Karbon suppliers

Dibentuk serat karbon sareng serat gelas nyumput di 90 ° impregnated sareng résin epoksi sareng dibentuk dina kaayaan vakum dina oven.
Sampurna pikeun ngajantenkeun pelat motor, dek radio, tanduk, sareng sajabana. Jenis seprebat sami gaduh permukaan anu sami sareng serat serat karbon anu lengkep.Nanging benten, kakuatan sareng ketel. populer di serat karbon sheet.Our ukuran standar nyaéta 200x250mm, 200x300mm, 250x400mm, 400x500mm sareng 500x600mm.Tapi ukuran buatan khusus sareng jasa CNC ogé ok pikeun kami.


Daptar Produk Patali