Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Tube Serat Karbon Jeung Clamp

Tube Serat Karbon Jeung Clamp

Kategori produk tina Tube Serat Karbon Jeung Clamp, kami pabrik husus ti Cina, Tube Serat Karat, Kutub Serat Karbon suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Tél Karibén Serat Karbon R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Kaca Karbon

Tambih deui

Kaca Serat Tube

Liang tabung karbon dibentuk ku bungkus damar pre-impregnated cadar lawon sakitar mandrel teras nambih tabung. Hasilna mangrupikeun tabung anu kacida khusus sareng disaluyukeun anu hampang sareng kuat. 3K tabung serat karbon murni murni nyaéta bakar panas.Nam tapi 1,5K tabung serat karbon anu lengkep ogé aya. Tabung ieu tiasa dipotong, liang dibor, slotted, sareng ngagaduhan rupa-rupa panjang sareng ketebalan. Tabung karbon bungkus kami anu dibungkus nyaéta lempeng sareng 3K twill matte pipa serat karbon murni anu sering dianggo pikeun kiting, hobi RC sareng saterasna.

Pikeun rapat sampurna, urang tiasa nawiskeun clampes aluminium. Sacara umum speacking, aranjeunna didamel tina bahan aluminium 6061-T6. Upami anjeun peryogi bahan sanésna, éta ogé sayogi. Bahan, diménsi bentukna dumasar kana sarat anjeun.

Upami anjeun henteu mendakan tabung serat karbon sareng clamping anu anjeun peryogikeun dina katalog kami, mangga kirimkeun kami RFQ kalayan spésifikasi anjeun. Kami tiasa ngahasilkeun atanapi ngarobih aranjeunna pikeun nyusun kabutuhan unik anjeun. Numutkeun gambar anjeun anjeun tiasa nawiskeun sakumpulan set serat karbon sareng clamp.

Daptar Produk Patali