Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Lambaran Serat Karbon

Lambaran Serat Karbon

Kategori produk tina Lambaran Serat Karbon, kami pabrik husus ti Cina, Produk Serat Serat Karbon, Lembar Serat Karbon suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Plato Serat Karbon R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Lambaran Serat Karbon

Tambih deui

Lambaran Kaca Karbon

Tambih deui

Lembar Serat G10 Kaca

Ieu sepré serat karbon murni. Lembar serat karbon diréparasi ku sababaraha lapisan kakuatan prepreg serat karbon anu kuat kalayan tekanan anu luhur, anu seueur dianggo dina Aviation, Drone, DIY dll. Kusabab kakuatan tinggi, beurat ringan, tahan-tahan, tahan Korosi dll. piring -isotropic, 100% serat karbon, lambaran kaca karbon sareng sela serat serat G10 didesain kanggo dianggo dina ngawangun struktur kinerja tinggi sareng gampang dipotong, bor sareng ngumpul.
Twill / Plain, Matte / finish herang sayogi. Ukuran sareng bentuk saderhana sayogi ogé. Kami tiasa nawiskeun jasa motong CNC ngalebetkeun motong biasa, countersink sareng chamfers jsb kalayan permukaan anu indah sareng precision tinggi.

Ngan ukur pamundut anjeun dina bagian Panjaluk Khusus Layanan dina halaman produk nalika pikaresepeun dina produk, sareng harga bakal dikintunkeun kanggo disatujuan.

carbon fiber sheet

Daptar Produk Patali