Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Ngarobih standoffs > Léngkah Standoff Aluminium

Léngkah Standoff Aluminium

Kategori produk tina Léngkah Standoff Aluminium, kami pabrik husus ti Cina, Léngkah Standoff Aluminium, Muncul Aluminium Standoff suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Gelombang Standoff Aluminium R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Léngkah Standoff Aluminium suppliers

Desain bentuk léngkah ngagedékeun permukaan kontak antara lambaran serat karbon sareng standoff, gaduh ketebalan langkung kandel tapi ulah nambahan beurat saatos ningkatkeun ketebalan. Desain sampurna ningkatkeun fungsi tapi ngahindarkeun sesah, anu janten langkung populér.
Ukuran ngaropéa sadayana katampi pikeun urang. pikeun jinis anu pang populerna, M3X25mm, M3X30mm, panjangna M3X35mm, gaduh sadayana warna dina stock, tiasa ngiringan pas.
Warna pikeun rujukan: hideung, beureum, biru, ungu, pink, héjo, pérak, oranye, emas.
Daptar Produk Patali