Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Ngaropéa Screws > Menyang Aluminium

Menyang Aluminium

Kategori produk tina Menyang Aluminium, kami pabrik husus ti Cina, Menyang Aluminium, Lembut Tombol Aluminium suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Mesin Mesin Sekop Aluminium R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Menyang Aluminium suppliers

Screws aluminium sangat populer kusabab beurat rona na warna anodised anu indah di pasar.Both 6061-T6 screws aluminium sareng 7075-T6 screws alumunium tiasa ditawarkeun. Screws aluminium umum kami nyaéta tombol screws sirah aluminium, screws stop kontak aluminium, screws sirah slot aluminium, screws countersunk aluminium. Screws M3 aluminium paling kaprah. Nalika ukuranna ngaropéa, jinis sareng warna ogé resep ogé. Palayanan packing khusus ogé ok pikeun urang. Sakur patarosan, mangga ngahubungan kami sacara bébas ku ngirim RFQ.

Aluminum Screws

Daptar Produk Patali