Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Ngarobih standoffs > Gelombang Standoff Aluminium

Gelombang Standoff Aluminium

Kategori produk tina Gelombang Standoff Aluminium, kami pabrik husus ti Cina, Standoffs Babak Aluminium, Posisi Bunderan Diunggang suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Standoffs Tanda Aluminium R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Gelombang Standoff Aluminium suppliers

Gelombang buleud aluminium nyaéta bentuk buleud anu lurus, anu paling umum sareng populer.
Ukuran, bentuk sareng warna sadidamel aya. Kanggo jenis anu paling populer, M3x10mm, M3x15mm, M3x20mm, M3X25mm, M3X30mm, M3X35mm panjang buleudan standoffs jrrd, sering dina saham, anu tiasa dikirim tepat waktu.
Warna pikeun rujukan: hideung, beureum, biru, ungu, pink, héjo, pérak, oranye, emas.
Daptar Produk Patali