Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Kacangan Khusus > Kacang Aluminium

Kacang Aluminium

Kategori produk tina Kacang Aluminium, kami pabrik husus ti Cina, Kacang Aluminium, Aluminium Buta Rivet Kacang suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Suntik kapang Coklat Aluminium R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Kacang Aluminium suppliers

Gambar di handap ieu nunjukkeun kacangan kacang aluminium kami. Hideung, beureum, biru, wungu, pink, héjo, pérak, oranyeu, sareng warna emas mangrupikeun warna anu kami populer. Kacang konci Aluminium Flange, aluminium kacang kacangan serang salji, aluminium kacangan diri, aluminium hex kacangan jsb aya. Nanging ukuran sareng warna anu béda tiasa disaluyukeun dumasar kana draiwng atanapi syarat anjeun. Kadua kacangan konci konangan 6061-T6 sareng kacang konci aluminium 7075-T6 tiasa ditawarkeun. Upami anjeun peryogi palayanan packing khusus pikeun tukang basuh nilon kalebet kotak bungkusan khusus, éta ogé lumayan pikeun urang. Sakur patarosan atanapi pamenta, punten gratis pikeun ngahubungi kami.
Daptar Produk Patali