Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Ngarobih standoffs > Aluminium Knurled Standoff

Aluminium Knurled Standoff

Kategori produk tina Aluminium Knurled Standoff, kami pabrik husus ti Cina, Aluminium Knurled Standoff, Standoff Aluminium suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Non-Standard Aluminium Knurling Standoff R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Aluminium Knurled Standoff suppliers

Standoff Knurled mirip sareng standoffs buleud bunder aluminium, didamel tina bahan alumunium kualitas luhur, ningalikeun finish.both anodised anca sareng Matte sayogi. Saatos ngarobih permukaan standoff bunder, kursét anu ditambangan nyayogikeun tampilan anu saé, sareng janten populer pisan dina waktos anu singget, ngagaduhan sarat anu ageung.
Dianggo anu diropéa sadérék sadayana katampi pikeun us.As pikeun jinis anu paling populér, sapertos M3X25mm, M3X30mm, panjang M3X35mm, sering sadayana gaduh warna, tiasa dikirimkeun waktosna.
Warna pikeun rujukan: hideung, beureum, biru, ungu, pink, héjo, pérak, oranye, emas.
Daptar Produk Patali