Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Ngarobih standoffs > Hex Standoff Aluminium

Hex Standoff Aluminium

Kategori produk tina Hex Standoff Aluminium, kami pabrik husus ti Cina, Hex Standoff Aluminium, Anodized Aluminium Hex Standoff suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Alumni Hex Wanoja Dibakar Dianggo R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Hex Standoff Aluminium suppliers

Kami hex Standoffs, didamel tina bahan alumunium kualitas luhur, ningalikeun fin.both anodised anca-anca sareng Matte sayogi anu sayogi. Hex standoffs nawiskeun tampilan modéren kalayan garis-garis beresih anu katingali saé nalika dipasang dina bahan anu ngagaduhan penjuru.Ia bakal langkung gampang kanggo alat masang péstolna kusabab kornel kandelna tebal damel ngirangan, tiasa tahan langkung pon tanpa pangaruh. Cocog sareng drone ageung sareng drona anti dampak.
Ukuran ngaropéa sadayana katampi pikeun us.For jinis anu paling populer, sapertos M3X25mm, M3X30mm, panjangna M3X35mm, sering gaduh sadayana warna dina stock, tiasa dikirimkeun waktosna.
Warna pikeun rujukan: hideung, beureum, biru, ungu, pink, héjo, pérak, oranye, emas.
Daptar Produk Patali