Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > produk > Wasalam ngaropéa > Pabrik Datar Aluminium

Pabrik Datar Aluminium

Kategori produk tina Pabrik Datar Aluminium, kami pabrik husus ti Cina, Pabrik Datar Aluminium, Aluminium Hard Flat Washer suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Cahaya Dataran Cahaya Aluminium R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Pabrik Datar Aluminium suppliers

Gaya pelayan anu paling umum nyaéta mesin cuci datar aluminium. Seueur tukang pencuci piring nyayogikeun mangpaat tambahan. Mesin basuh aluminium anu datar dianggo pikeun nyayogikeun permukaan anu lega pikeun ngaminimalkeun ageman permukaan. Aranjeunna ogé ngadistribusikaeun beban pengeras kanggo ngirangan deformasi permukaan ti jalan anu ketat atanapi tiasa nutupan liang clearance ageung. Ukuran ngaropéa sareng warna anosided tiasa dianggo dumasarkeun sarat anjeun. Kadua mesin basuh datar 6061-T6 sareng mesin basuh aluminium 7075-T6 ok pikeun urang.
Daptar Produk Patali