Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Home > Tentang Kami
Tentang Kami

Hobby Carbon CNC Technology Co, Ltd nyaéta produsén panarjamah produk jeung hardware CFRP , tempat di Kota Shenzhen, Propinsi Guangdong mana caket sareng Hongkong. Produk urang nutupan rupa-rupa formasi, kalebet GFRP (Polimér-bertulang-serat polimér), CFRP (Polimér-bertulang-serat polimér) sareng lambaran KFRP (Kevlar-serat-bertulang polimér), tabung gulung-dibungkus, battens, profil kompléks kitu ogé bagian serat karbon bentukna 3D, sadayana dina ukuran ageung diménsi. Salian ti éta, rupa-rupa hardware ogé aya, sapertos screws, nuts, washers, standoffs, custom-made hardware etc.Produksi sacara umum dilarapkeun kana Konstruksi, Drone, RC control, Helikopter dll.

Prinsip perusahaan urang tetep kiridit dumasar kana kerahasiaan sareng kualitas, ngajunjung pelanggan sateuacanna sareng jasa anu pang luhur. Upami anjeun peryogi, urang tiasa nandatanganan perjanjian NDA pikeun gotong royong.Considering ieu, seueur palanggan anu usaha branding. Kami nampi wilujeng sumping konsultasi. Anjeun bakal rada wareg ku produk kualitas urang dina harga wajar, babarengan sareng jasa ikhlas. Kami ngarepkeun gotong royong sareng anjeun pikeun kapentingan silih dieu.


Jenis usaha : Manufacturer

Range produk : Carbon Fiber , Fastener & Fitting , Drone & UAV

Produk / Service : Lembar Serat Karbon , Tabung Serat Karbon , Karbon Serat CNC Motong , CNC Bagian Aluminium , Fasteners aluminium , Titanium Fasteners

total karyawan : 51~100

Ibu (Million AS $) : 1000,000

taun Didirikeun : 2015

Sertipikat : ISO9001

Alamat parusahaan : 3rd floor, 108#, Zhangbei Road, Longcheng Street, Longgang, Shenzhen, Guangdong, China

Kamampuh dagang

Émbaran dagang

Rata Time Diterangkeun : Peak season lead time:0
Off season lead time :0

Penjualan taunan Jilid (Million AS $) : US$1 Million - US$2.5 Million

Meuli Jilid taunan (Million AS $) : US$1 Million - US$2.5 Million

Émbaran ékspor

ékspor Perséntase : 91% - 100%

Pasar utama : Africa , Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , Other Markets , West Europe , Worldwide

Kamampuh produksi

No of Galur Produksi :Above 20

No of QC Staf :5 -10 People

Layanan OEM disadiakeun :yes

Pabrik Ukuran (Sq.meters) :Below 1,000 square meters

pabrik lokasi :3rd floor, 108#, Zhangbei Road, Longcheng Street, Longgang,Shenzhen,China

moreMain Produk
Daptar Produk Patali