Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 email:info@hobbycarbon.com
Produk Artikel
Tentang Kami

Hobby Carbon CNC Technology Co, Ltd nyaéta produsén panarjamah produk jeung hardware CFRP , tempat di Kota Shenzhen, Propinsi Guangdong mana caket sareng Hongkong. Produk urang nutupan rupa-rupa formasi, kalebet GFRP (Polimér-bertulang-serat polimér), CFRP (Polimér-bertulang-serat polimér) sareng lambaran KFRP (Kevlar-serat-bertulang) polimér, tabung gulung, dibungkus balung, batil, profil kompléks kitu ogé bagian serat karbon bentukna 3D, sadayana dina ukuran ageung diménsi. Salian ti éta, rupa-rupa hardware ogé aya, sapertos screws, nuts, washers, standoffs, custom-made hardware etc.Produksi sacara umum dilarapkeun kana Konstruksi, Drone, RC control, Helikopter dll.

Prinsip perusahaan urang tetep kiridit dumasar kana kerahasiaan sareng kualitas, ngajunjung pelanggan sateuacanna sareng jasa anu pang luhur. Upami anjeun peryogi, urang tiasa nandatanganan perjanjian NDA pikeun gotong royong.Considering ieu, seueur palanggan anu usaha branding. Kami nampi wilujeng sumping konsultasi. Anjeun bakal rada wareg ku produk kualitas urang dina harga wajar, babarengan sareng jasa ikhlas. Kami ngarepkeun gawé babarengan sareng anjeun pikeun silih kapentingan didieu.


Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami

Hobby Carbon CNC Technology Co, Ltd nyaéta produsén panarjamah produk jeung hardware CFRP , tempat di Kota Shenzhen, Propinsi Guangdong mana caket sareng Hongkong. Produk urang nutupan rupa-rupa formasi, kalebet GFRP (Polimér-bertulang-serat polimér), CFRP (Polimér-bertulang-serat polimér) sareng lambaran KFRP (Kevlar-serat-bertulang) polimér, tabung gulung, dibungkus balung, batil, profil kompléks kitu ogé bagian serat karbon bentukna 3D, sadayana dina ukuran ageung diménsi. Salian ti éta, rupa-rupa hardware ogé aya, sapertos screws, nuts, washers, standoffs, custom-made hardware etc.Produksi sacara umum dilarapkeun kana Konstruksi, Drone, RC control, Helikopter dll.

Prinsip perusahaan urang tetep kiridit dumasar kana kerahasiaan sareng kualitas, ngajunjung pelanggan sateuacanna sareng jasa anu pang luhur. Upami anjeun peryogi, urang tiasa nandatanganan perjanjian NDA pikeun gotong royong.Considering ieu, seueur palanggan anu usaha branding. Kami nampi wilujeng sumping konsultasi. Anjeun bakal rada wareg ku produk kualitas urang dina harga wajar, babarengan sareng jasa ikhlas. Kami ngarepkeun gawé babarengan sareng anjeun pikeun silih kapentingan didieu.


Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan