Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
She Chengen Ms. She Chengen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Tentang Kami

Nami Perusahaan: Hobby Carbon CNC Technology(Shenzhen) Limited

Jenis usaha: Manufacturer

Main Produk: Lembar Serat Karbon , Tabung Serat Karbon , Karbon Serat CNC Motong , CNC Bagian Aluminium , Fasteners aluminium , Titanium Fasteners

ékspor Perséntase: 91% - 100%

taun Didirikeun: 2015

Taros Kami
She ChengenMs. She Chengen

Ms. She Chengen

info@hobbycarbon.com

Daptar Produk Patali