Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Mesin cuci khusus
Layanan Online
She Chengen

Ms. She Chengen

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin cuci khusus

Kategori produk dari Mesin cuci khusus , kami produsen khusus dari Cina, Pencuci Kunci , Washer Spring pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Serpasi Sikat Beronggo R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Mesin Pancar Basah Aluminium

Liyane

Aluminium Flat Washer

Mesin basuh nyebarake beban pengikat kanthi permukaan lan uga bisa digunakake minangka spacers, spring, shims, utawa kunci kunci. Saperangan gaya mesin cuci beda cocog karo macem-macem aplikasi lan syarat instalasi. Kita duwe mesin cuci kontesunk lan mesin cuci datar. Kita ngeculake awake dhewe kanggo nggayuh mesin cuci aluminium sing bermutu kanthi kualitas tinggi. Dheweke uga tahan karat, ndadekake migunani ing lingkungan sing angel banget.6061-T6 tukang cuci aluminium lan mesin pencuci aluminium 7075-T6 bisa digawe. Mesin basuh aluminium, mesin cuci nilon uga misuwur banget lan kasedhiya. Pelapis logam liyane bisa disesuaikan. miturut kirimanmu uga.




Related Products list

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki