Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Screws khusus > Screw Getaran Damper
Layanan Online
She Chengen

Ms. She Chengen

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Screw Getaran Damper

Kategori produk dari Screw Getaran Damper , kami produsen khusus dari Cina, Screw Getaran Damper , Menyang Getar Damper pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Getaran Getah Damper Kanthi Meneng R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Screw Getaran Damper Supplier

Sekrup kedher kedher digawe saka ngawut-awut baja lan staniless, sing bisa nyuda getaran lan nuthuk swara bagean-bagian sing rusak. Matel kanggo ngawut-awut kedher wanita kedher lan sekrup wanita kedher kanggo kedher wanita. Sekrup damper getar M3 - M12 kalebu ukuran sing paling populer, utamane skru damper getar M3x8mm D8H8 V / V lan getar M3x8mm D8H8 V / D getar. Yen sampeyan ora bisa nemokake sekrup sing dibutuhake ing katalog kita, kirimake RFQ karo spesifikasi sampeyan. Sembarang pitakonan, hubungi kita kanthi bebas.
Related Products list

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki