Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Home > Produk > Tube Serat Karbon lan Clamp > Kawat Tube

Kawat Tube

Kategori produk dari Kawat Tube , kami produsen khusus dari Cina, Clamp Tube Putaran , Clamp Tube Baja pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tube Clamping Steel Stainless R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Kawat Tube Supplier

Kanggo tabung serat karbon Déwan kanthi kit, kita ngrancang lan ngasilake clamping aluminium kanggo tabung serat karbon. Dheweke digawe saka bahan lan plastik 6061-T6. Kaloro populer. Ukuran standar kita yaiku 12mm, 16mm, 20mm, 22mm, 25mm, 30mm. Clamp tabung bunder, clamping octagonal, clamping obah liyane kasedhiya. Yen sampeyan butuh ukuran, materi utawa wujud liyane, kita bisa ngetrenake miturut sampeyan. Kirimake RFQ karo spésifikasi yen sampeyan butuh. Kita bisa ngasilake utawa ngatur kanggo ngisi kabutuhan unik.
Dhaptar Produk sing gegandhengan