Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Tube Serat Karbon lan Clamp > Kawat Tube
Layanan Online
She Chengen

Ms. She Chengen

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Kawat Tube

Kategori produk dari Kawat Tube , kami produsen khusus dari Cina, Clamp Tube Putaran , Clamp Tube Baja pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tube Clamping Steel Stainless R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Kawat Tube Supplier

Kanggo tabung serat karbon Déwan kanthi kit, kita ngrancang lan ngasilake clamping aluminium kanggo tabung serat karbon. Dheweke digawe saka bahan lan plastik 6061-T6. Kaloro populer. Ukuran standar kita yaiku 12mm, 16mm, 20mm, 22mm, 25mm, 30mm. Clamp tabung bunder, clamping octagonal, clamping obah liyane kasedhiya. Yen sampeyan butuh ukuran, materi utawa wujud liyane, kita bisa ngetrenake miturut sampeyan. Kirimake RFQ karo spésifikasi yen sampeyan butuh. Kita bisa ngasilake utawa ngatur kanggo ngisi kabutuhan unik.
Related Products list

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki