Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Screws khusus > Screws baja
Layanan Online
She Chengen

Ms. She Chengen

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Screws baja

Kategori produk dari Screws baja , kami produsen khusus dari Cina, Menyang Thumb Baja , Screw Aloi Steel Alloy pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Screw Kayu Kayu Dawa R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Screws baja Supplier

Sekrup waja kita uga digunakake lan digunakake ing industri lan drone, lan saliyane warna kasebut uga ora warni kaya aluminium ngawut-awut uga. Kita asring nawakake ngawut-awut baja warna kanthi warna ireng, salaka, lan Zinc. Ukuran lan jinis skru baja sing beda. Sekrup panci Philip, tombol kepala sekrup, sekrup tutup sekrup, ngawut-awut countersunk lan sapiturute yaiku jinis populer kita. Bagéan baja CNC sing disesuaikan uga ditawakake. Yen sampeyan butuh layanan pengepakan khusus kalebu kothak paket khusus, apik kanggo kita. Sembarang pitakon utawa panjaluk, monggo hubungi kita.
Related Products list

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki