Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Kacang Rampung > Hexagon nut
Layanan Online
She Chengen

Ms. She Chengen

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Hexagon nut

Kategori produk dari Hexagon nut , kami produsen khusus dari Cina, Hexagon nut , Wesi baja pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Wijin Nyukur Baja R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Hexagon nut Supplier

Kacang baja duwe benang mesin internal sing dipasang karo mesin selang lan ngawut-awut benang mesin. Kacang baja kuwat banget lan kacang kunci Flange, kacang kunci serretasi Flange, kacang kunci ngunci dhewe, hex kacang lan sapiturute yaiku jinis sing populer. Beda ukuran lan warna bisa disesuaikan. Ukuran sing paling populer yaiku ukuran M3, M4 lan M5. Yen sampeyan butuh ukuran liyane, kita uga bisa ngasilake kanggo sampeyan. Yen sampeyan butuh layanan pengepakan khusus kalebu kothak paket khusus, apik kanggo kita. Sembarang pitakonan utawa panjaluk, monggo hubungi kita.
Related Products list

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki