Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Standoff sing disesuaikan
Layanan Online
She Chengen

Ms. She Chengen

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Standoff sing disesuaikan

Kategori produk dari Standoff sing disesuaikan , kami produsen khusus dari Cina, Staf baja tahan karat , Hex Standoffs baja pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Standoff Kaca Kuningan R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Standoff Putaran Aluminium

Liyane

Standoff Knurled Aluminium

Liyane

Langkah Siaga Aluminium

Liyane

Hex Standoff Aluminium

Liyane

Nylon Standoff

Standoff, nalika diarani spacer amarga fungsi sing dilayani, digunakake ing industri tandha lan nampilake industri kanggo nampilake tampilan ing permukaan sing dipasang kanggo nggawe dheweke metu.6061-T6 lan 7075-T6 materi aluminium kasedhiya. Diwasa kanthi jero, bisa digunakake ing Drone, RC control, Airplane, DIY dolanan uga. Sambutan dening wong-wong ing saindenging jagad.
Hardware kasusun paling ora ana skru utawa hangar bolt lan asring jangkar spesifik kanggo materi ing ngendi sampeyan masang kasebut.Stanoff nawakake luwih akeh ruang kanggo masang aksesoris liyane, kaya kamera.
Sing digawe saka aluminium biasane digawe saka aluminium kelas pesawat, sing diubah dadi rampung satin alus kanggo tampil profesional, lan dirancang supaya gampang dicekel utawa di resiki.
Kejabi standoff aluminium, kita uga duwe standoff nilon lan liya-liyane. Produk digawe uga kasedhiya.
Related Products list

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki