Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Screws khusus
Layanan Online
She Chengen

Ms. She Chengen

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Screws khusus

Kategori produk dari Screws khusus , kami produsen khusus dari Cina, Meneng Mesin , Menyang Kepala Tombol pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Menyang Bolt R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Wiring Aluminium

Liyane

Meneng Titanium

Liyane

Screw Steel Stainless

Liyane

Screws baja

Liyane

Nylon Screw

Liyane

Screw Getaran Damper

Minangka kanggo ngawut-awut, kita duwe macem-macem bahan, kalebu ngawut-awut aluminium, ngawut-awut titanium, ngawut baja stainless, sekrup baja, sekrup kuningan, sekrup nilon. Jinis macem-macem bisa uga diprodhuksi, kayata bolongan tutup soket, bolongan sirah tombol, bolong sirah sirah phillips, ngawut-awut kepala sekrup lan sapiturute .Nalika ngawut-awut kasebut, kita uga duwe ngawut-awut kedher getaran, sing bisa nyuda geter lan swara ketukan bagean nyandhang. Produk digawe khusus kasedhiya. Yen sampeyan ora ndeleng kacang sing dibutuhake ing katalog kita, kirimake RFQ karo spesifikasi sampeyan. Kita bisa ngasilake utawa ngatur kanggo ngisi kabutuhan unik.
Related Products list

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki