Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Standoff sing disesuaikan > Nylon Standoff
Layanan Online
She Chengen

Ms. She Chengen

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Nylon Standoff

Kategori produk dari Nylon Standoff , kami produsen khusus dari Cina, Nylon Standoff , Dibentuk Hex Nylon Standoff pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Nylon Standoff Plastik R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Nylon Standoff Supplier

Kerah nilon digawe saka bahan nilon. Bentuk standar yaiku standoffs nilon lan standoffs hex. Hex nilon standoff luwih populer. Werna ireng luwih umum, nanging warna putih uga apik yen sampeyan butuh. Kita duwe macem-macem jinis ukuran saham. Mangkono yen dibutuhake, kita bisa ngirim metu. Kaloro kanggo nylon nilon wanita lan wadon kanggo standlon nilon wanita bisa uga ditawarake. Dheweke becik dipasang ing antarane papan sirkuit PCB lan papan mane. Manawa, kanggo patemon, ngawut-awut nilon lan kacang nilon kasedhiya.
Related Products list

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki