Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Kacang Rampung
Layanan Online
She Chengen

Ms. She Chengen

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Kacang Rampung

Kategori produk dari Kacang Rampung , kami produsen khusus dari Cina, Perkakas puteran , Nuts Stainless Steel pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kacang Hexagonal R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Werna aluminium

Liyane

Wesi baja Stainless

Liyane

Hexagon nut

Liyane

Nylon Hexagon Nut

Kacang bunder duwe benang mesin internal, kanggo nggunakake bolongan benang mesin lan skru. Kita duwe pilihan akeh nut.Matacara lan macem-macem jinis bahan.Aluminum, bahan baja stainless, bahan baja, bahan titanium lsp. Kacang kunci Flange, kacang kunci serrated Flange, kacang kunci ngunci, kacang hex lan liya-liyane. Jinis ukuran lan warna bisa disesuaikan. Yen sampeyan ora ndeleng kacang sing dibutuhake ing katalog kita, kirimake RFQ karo spesifikasi sampeyan. Kita bisa ngasilake utawa ngatur kanggo nyukupi kabutuhan unik kalebu warna sing wis ditemtokake.
Related Products list

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki