Komunikasi karo Supplier? Supplier
She Chengen Ms. She Chengen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-89886256 Email:info@hobbycarbon.com
Home > Produk > Tube Serat Karbon lan Clamp > Tube Serat Kaca
Layanan Online
She Chengen

Ms. She Chengen

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Tube Serat Kaca

Kategori produk dari Tube Serat Kaca , kami produsen khusus dari Cina, Tube Serat Kaca , Tabung G10 Ireng pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pipa Serat Kaca Tinggi-kekuatan R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Tube Serat Kaca Supplier

Tabung serat kaca minangka tabung serat karbon sing paling dhuwur. Nanging, paling murah milih amoung tabung serat karbon, tabung karbon, tabung G10.


Tabung serat kaca dibentuk dening serat kaca impregnating lan solidified ing unit polimerisasi kanthi kacepetan kanthi cahya lan pemanasan listrik.

Amarga macem-macem resin sing digunakake, ana fiberglass poliester, FRP epoxy lan FRP fenolik. Duwe ciri khas cahya lan hard, hard, non conductive, kekuatan mekanik dhuwur, anti tuwa, resistensi suhu dhuwur, resistensi kakisan lan sapanunggalane.

Tube Fiberglass wis digunakake ing pirang-pirang lapangan, kayata lenga, listrik, industri kimia, pengolahan kertas, sumber banyu kutha lan banyu, perawatan limbah pabrik, desalinasi banyu, transportasi gas lan sapanunggalane.



Related Products list

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki